Gratis verzending - Handgemaakt
Wishing You a Happy Life
Slide 2
You are
precious
Slide 1
Nothing better
than a big hug
previous arrow
next arrow

Knuffelen, het beste medicijn voor álles

Ben je moe? Heb je last van stress? Voel je je alleen of verdrietig? Knuffelen helpt! Een knuffel maakt je gelukkiger, zelfverzekerder en socialer. Waar wacht je nog op? Knuffelen maar!

Knuffelen doet iets met je

Tijdens het geven en ontvangen van een knuffel, maakt je lichaam het hormoon oxytocine aan. Dit hormoon noemen we niet voor niets het knuffelhormoon. Het geeft je een sterk gevoel van verbondenheid en geluk. Knuffelen is daardoor ontzettend fijn en wist je dat het ook supergezond is?

Wat doet het knuffelhormoon allemaal?

Veel! Een van de belangrijke rollen van oxytocine is dat het stress en angst laat verdwijnen. Ook maakt het jou socialer, doordat je anderen minder op afstand zou houden. Dit komt doordat oxytocine helpt bij het aanmaken van andere positieve hormonen. Knuffelen zou zelfs kunnen zorgen voor een betere spijsvertering, een lagere bloeddruk en hartslag én verbetert je leervermogen. Zo maakt knuffelen jou dus meer ontspannen en zelfs slimmer.

Geen partner om mee te knuffelen? No worries

Want jouw lichaam maakt geen onderscheid tussen wie je knuffelt. Dus of het nou je lief, een onbekende, je huisdier óf een pluchen knuffel is: je lichaam maakt sowieso oxytocine aan.

Gezonder met jouw eigen Huggy Buddha knuffel

Hoe groot of klein je ook bent, een Huggy Buddha is daarom jouw ideale knuffelmaatje. Knuffelen met een Huggy Buddha zorgt voor een goede mentale gezondheid. Hij geeft je een geruststellend gevoel en vermindert angsten. Dit komt doordat het knuffelen met Huggy Buddha hetzelfde effect heeft als een menselijke knuffel. Een Huggy Buddha is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor die ene vriend of vriendin die wel wat extra geborgenheid kan gebruiken.

Huggy Buddha: een heel bijzondere knuffel

Elke Huggy Buddha is met de hand gemaakt. Zo is ieder exemplaar dus altijd uniek. Geef je er een cadeau? Goed idee, want hiermee geef je een bijzonder warme boodschap.