Gratis verzending - Handgemaakt
Wishing You a Happy Life

Veelgestelde vragen

FAQ

Bestelling

Wat als ik geen bevestiging heb ontvangen?

Direct na je bestelling sturen wij je een orderbevestiging. Controleer je spambox als je de bevestiging niet hebt ontvangen. Staat die er ook niet bij? Mail onze klantenservice, dan helpen we je graag verder.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Jouw artikel wordt verpakt in een geschenkdoos en verzonden in een speciale verzenddoos.

Wat is jullie levertijd?

Onze levertijd ligt tussen de 1 en 3 werkdagen in Nederland, 3 tot 6 werkdagen in de Europese Unie, en 6 of meer werkdagen buiten de Europese Unie.

Word ik geïnformeerd over de levering?

Ja, vanaf het moment dat wij jouw bestelling hebben verwerkt, wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang van de verzending, per e-mail en/of via track en trace.

Wat kan ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

Als je van ons een trackingcode hebt ontvangen, kun je de status van jouw pakket controleren. Is het pakket wel afgeleverd, informeer dan bij je buren. Hebben zij het ook niet? Stuur dan een e-mail naar onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt de bestelling annuleren zolang wij deze nog niet hebben verwerkt. Neem contact op met onze klantenservice en wij laten het je weten.

Zijn de artikelen inclusief belastingen en heffingen?

Binnen de Europese Unie zijn alle prijzen inclusief belastingen en heffingen. Buiten de Europese Unie zijn alle prijzen exclusief belastingen en heffingen.

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen.

Dat spijt ons. Blijkbaar is een van ons in de war geraakt bij het inpakken van jouw bestelling. Mail onze klantenservice en we helpen je het op te lossen.

Mijn bestelling is beschadigd of incompleet aangekomen.

Wat jammer! Mail direct onze klantenservice en wij lossen het op.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Als je niet helemaal tevreden bent, mail dan onze klantenservice en wij helpen je met de klacht.

Hoe onderhoud ik mijn Huggy Buddha?

Wassen in de machine: doe de knuffel in het wasnetje. Het net beschermt de fragiele knuffel tegen schade die hij in de wasmachine kan oplopen. Doe het wasnetje in de wasmachine en kies een programma voor fijne was. Vermijd heet water. Als het programma klaar is, haal je de knuffel uit het wasnet en kneed je hem eventueel in zijn normale vorm. Laat de knuffel luchtig drogen. Niet in de droger stoppen.

Handwas: Doe ongeveer een theelepel Dreft in een kom en meng het met lauw water. Leg de knuffel in de kom en dompel hem helemaal onder in het zeepmengsel. Gebruik je handen om het voorzichtig schoon te schrobben. Voor hardnekkige vlekken kun je een zachte tandenborstel gebruiken. Spoel de knuffel of met warm of koud water en wring hem voorzichtig uit. Laat hem luchtig drogen.

Hoe lang is de garantieperiode?

Een jaar. Stuur een e-mail naar onze klantenservice met de bestelbevestiging en dan helpen we je verder.

FAQ

Duurzaamheid

Wat doen jullie aan duurzaamheid?

Wij zetten ons in voor een gezondere planeet voor onze kinderen en volgende generaties, en voor verantwoord zakendoen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten altijd worden gemaakt onder goede omstandigheden en gaan we in 2023 geleidelijk over naar duurzaam produceren. Dit betekent onder meer dat onze producten en verpakkingen alleen nog gemaakt zullen worden van gerecycleerde materialen, op een ethische manier natuurlijk.

Welke materialen gebruiken jullie?

De knuffels die we nu nog in voorraad hebben zijn gemaakt van polyester, maar alle nieuwe knuffels worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Ook onze verpakkingen worden ‘groen’, namelijk van FSC-gecertificeerde materialen.