Gratis verzending - Handgemaakt
Wishing You a Happy Life

Ons verhaal

Het is allemaal begonnen met Sandra de Vries, toen haar dochter vertelde dat ze zwanger was van haar eerste kind, Sandra’s eerste kleinkind. Voor Sandra stond meteen vast dat ze bij de geboorte geen doorsnee kraamcadeau wilde geven, maar iets met betekenis. Hoe kon ze anders: ze had zelf een winkel vol met betekenisvolle dingen, zoals edelstenen, klankschalen en Boeddha’s?
Maar al die dingen waren gemaakt van hard materiaal. Het moest zacht en liefdevol zijn.

Brenger van geluk

Sandra dacht aan de Happy Buddha, als eeuwenoude brenger van geluk. Want wat kan je een baby nou meer wensen dan een gelukkig leven? Dat moest het zijn: een Happy Buddha van pluche, een “huggy Buddha”. Het was een bijzonder moment.
Ze ging ernaar op zoek, en ontdekte dat niemand er ooit aan gedacht had. De rest is geschiedenis. Sandra besloot hem zelf te ontwerpen en te maken, niet alleen voor haar eigen kleinkind, Lily, maar voor iedereen, jong en oud. Want iedereen heeft geluk nodig, en soms een knuffel.

Sindsdien verspreidt Huggy Buddha het geluk en de liefde, waarmee elk kind en elke persoon de magie van een liefdevol leven kan omarmen.