Gratis verzending - Handgemaakt
Wishing You a Happy Life
Slide 2
Hello
little one!
Slide 1
Wishing
you a
happy life
previous arrow
next arrow

Origineel kraamcadeau geven? Huggy Buddha natuurlijk!

Staat er een kraambezoek op de planning? Dan wil je natuurlijk wel met een origineel kraamcadeau aankomen. Maar dat ene perfecte cadeau vinden kan een hele zoektocht zijn. Wat jij leuk vindt, vinden de kersverse ouders misschien minder leuk. En hebben ze liever een cadeaubon of speelgoed voor de baby? Een cadeau dat bij iedere baby, mama én papa in de smaak valt? Een Huggy Buddha.

De oorsprong van het kraamcadeau

Eerst even terug naar het begin. Want sinds wanneer geven we elkaar eigenlijk kraamcadeaus? De geschiedenis brengt ons terug naar de 17e eeuw. En grote kans dat we elkaar al langer kraamcadeaus geven. In de 17e eeuw was vooral zilver een traditioneel geboortecadeau. Het idee dat je dat weer kon omsmelten werd als een soort verzekering gezien voor de pasboren baby.

De kraammand als origineel kraamcadeau

Een andere oude en van oorsprong Brabantse traditie als kraamcadeau is de kraammand. Ook wel de 10 dagen mand genoemd, omdat de kraamtijd vroeger 8 tot 10 dagen duurde. Het is een mand met cadeautjes waar iedere dag van de kraamtijd één cadeautje uitgehaald mag worden. Het leuke is dat je het zo origineel en persoonlijk kunt maken als jij wil. In een bepaald thema of speciale kleuren. Alles kan! Tegenwoordig heeft deze traditie zich verder uitgebreid in Nederland als kraamcadeau voor een meisje of jongen.

Écht een origineel kraamcadeau?

Wat kun je een pasgeboren kindje nog meer wensen dan een gelukkig leven? Precies dat lukt met niets zo goed als met de Huggy Buddha. Met deze zachte knuffel wens je de kleine alle liefde, gezondheid en geluk van de wereld met een symbolische én letterlijke hug.

Origineel kraamcadeau met een boodschap

Elke Huggy Buddha is met de hand gemaakt. Zo geef je dus altijd een uniek exemplaar. Het is echt een origineel kraamcadeau met een warme boodschap. Kies voor jouw Huggy Buddha kraamcadeau uit een van de drie verschillende maten. Welke Huggy Buddha raakt jouw hart?