Gratis verzending - Handgemaakt
Wishing You a Happy Life
Slide 2
You are
special to me
Slide 1
A gift with
a thought
previous arrow
next arrow

Vriendschap cadeau: een mooie bevestiging van jullie vriendschap

Je staat er niet altijd bij stil: vriendschappen. Maar waar zou je zijn zonder? Wij mensen zijn sociale wezens. Om ons gelukkig te voelen, hebben we anderen hard nodig. Vrienden die ons zien, begrijpen en ons het gevoel geven er bij te horen.

Soms zie je je vrienden vaak dan weer wat minder. Des te belangrijker om wel te blijven investeren in jullie vriendschap. Het is het dubbel en dwars waard. Hoe je dat doet? Met een mooi vriendschap cadeau bijvoorbeeld.

Wat is vriendschap? Vriendschap is een cadeau op zich.

Soms valt het niet te verklaren en heb je vanaf het eerste moment een speciale klik met iemand. Lijkt iemand veel op jou? Grote kans dat het dan eerder en beter klikt tussen jullie. Dezelfde humor, normen, waarden én interesses klikken nu eenmaal beter met elkaar. Het zorgt ervoor dat jullie graag bij elkaar zijn. Toch is dat bij een (h)echte vriendschap niet altijd nodig. Liefde overstijgt tijd en plaats.

Dé 5 ingrediënten van echte vriendschap

  • Echte vrienden zijn eerlijk en verwachten dat ook van jou
  • Echte vrienden geven jou energie
  • Met echte vrienden deel je groot en klein, lief en leed
  • Met echte vrienden kun je samen stil zijn
  • Echte vrienden kennen je mooie en minder mooie kanten

Vriendschap: een groot geluk

Gemiddeld heb je zo’n drie vrienden of vriendinnen die je met regelmaat ziet en waarmee je lief en leed deelt. Los daarvan zijn er vaak nog vier tot zeven extra vrienden. Zoals die ene collega met wie het goed klikt of een sportvriend waar je wekelijks mee op de tennisbaan staat. Ben je net de liefde van je leven tegengekomen, heb je een nieuwe drukke baan of een gezin met jonge kinderen? Grote kans dat je je vrienden even wat minder ziet. Heel begrijpelijk. Dat wil niet zeggen dat je ook minder investeert in jullie relatie.

Vrienden, je hebt ze hard nodig

Niet alleen zorgen vrienden voor een gevoel dat jouw leven zinvol is, ook vergroten ze jouw veerkracht. Zijn je vrienden in je buurt dan stijgt onbewust je zelfvertrouwen en daalt je stressniveau. Wist je dat vriendschappen zelfs levensverlengend kunnen zijn? Uit verschillende onderzoeken bleek dat hoe beter jouw vriendschappen zijn hoe ouder je wordt.

Geef aandacht aan je vrienden

Hoe druk je ook bent, maak tijd voor die goede vriend of vriendin. Zorg ervoor dat je elkaar blijft zien. Lukt dat even niet? Er zijn genoeg andere manieren om te investeren in jullie vriendschap. Wat dacht je van een lief kaartje, een appje of een telefoontje om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Natuurlijk is een vriendschap cadeau ook een ontzettend lief gebaar. Laat weten wat hij of zij voor je betekent met bijvoorbeeld een boek, sieraad óf Huggy Buddha natuurlijk.

Huggy Buddha: een symbolisch vriendschap cadeau

Hoe laat je nou beter zien hoeveel je om iemand geeft dan met een grote knuffel? Met een Huggy Buddha zit dat meer dan goed. Met een Huggy Buddha geef je een symbolische én letterlijke hug en laat je zien dat je iemand alle liefde, gezondheid en geluk van de wereld toewenst. Kies voor jouw Huggy Buddha vriendschap cadeau uit één van de drie verschillende maten.